sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda: Bedrijfsbezoek Statik: miK-Klimaatambassadeur 2019

« Naar agendaoverzicht

Benieuwd hoe een online bureau het schopte tot klimaatambassadeur? Ontdek hoe Statik zichzelf heruitvond door volledig de duurzaamheidskaart te trekken en welke impact dit heeft op hun (toekomstige)werknemers, selectie van klanten, zelfsturing, leiderschap, verbinding (ook vanop afstand) en inspirerende partnerschappen.


Bij Statik draait alles om mensen, technologie en het evenwicht tussen beide. Een combinatie van talent, wil om bij te leren en om maatschappelijke impact te maken, en een flinke dosis aanstekelijk optimisme. Klinkt bekend? Toch is het geen doorsnee agentschap.

Met alle goede wil van de wereld beseffen ze dat de wereld zichzelf niet zal redden en die ambitie hebben ze allerminst, maar ze zien het wel als hun morele plicht om een relevante bijdrage te leveren. Zodoende gaan ze actief op zoek naar projecten met een maatschappelijke impact. Geïnspireerd en gemotiveerd door de duurzame ontwikkelingsdoelstelling (SDG's) van de Verenigde Naties maken ze werk van een duurzaam klimaat in zoveel mogelijke betekenissen van het woord. In 2019 trok hun acties onze aandacht en schopte ze het tot miK-Klimaatambassadeur.

 

Tijdens dit bedrijfsbezoek neemt Pieter Jelle De Brue (CEO) je mee in het unieke verhaal van Statik, inclusief de uitdagingen, obstakels en opportuniteiten die ze op zijn hun weg zijn tegengekomen. Daarnaast maken we we graag ook tijd voor vragen en interactie. Je komt gegarandeerd opgeladen terug thuis door dit inspirerend bezoek!

 

Donderdag 17 september

9u30-11u30

@ Statik, Vital Decosterstraat 67A, Leuven

 

Gratis na inschrijving

 

Meer info en inschrijven via: https://www.voka.be/activiteiten/bedrijfsbezoek-statik-mik-klimaatambassadeur-2019.

 

Of lees alvast enkele quotes in het nieuwsbericht: https://www.mikkmo.be/nieuws/Gedeputeerde-Bart-Nevens-bezoekt-Statik-de-miKKlimaatambassadeur-2019.html