sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda: Leer uit de Energy Health Check en bezoek de energiecentrale in Vilvoorde

« Naar agendaoverzicht

We betalen zowat de hoogste tarieven in Europa voor energie. Je kan er als bedrijf dus maar beter over waken dat je die energie efficiënt gebruikt, én dat je energiecontract optimaal is afgestemd op je behoeften.

Waar zitten de meest courante energielekken, en hoe kan je beter scoren? PowerPulse voerde bij verschillende Vlaams-Brabantse bedrijven een ‘Energy Health Check’ uit. Benieuwd naar de resultaten? Kom dan op 15 oktober naar Vilvoorde.
Tijdens een plenaire sessie houdt Benoit Matthys van PowerPulse onze energiegezondheid tegen het licht. Je krijgt tegelijk de unieke kans om de energiecentrale in Vilvoorde te bezoeken en een exclusieve blik achter de schermen te werpen. Een absolute aanrader. En de toegang is gratis!

Programma
16.00 u  Ontvangst groepen bedrijfsbezoek
17.30 u  Ontvangst deelnemers plenaire sessie (met broodjes)
18.00 u  Start plenaire sessie: welkomstwoord
18.15 u  Presentatie PowerPulse
19.15 u  Netwerken
20.30 u  Einde

 

Kan je niet tijdig aanwezig zijn voor het bedrijfsbezoek? Geen probleem, je kan alsnog aansluiten bij het begin van de plenaire sessie. Je kan dus alleen voor het bedrijfsbezoek inschrijven, of alleen voor de plenaire sessie, of voor beide. Aan u de keuze. Van harte welkom!

 

Alle info en inschrijven via: https://www.voka.be/activiteiten/leer-uit-de-energy-health-check-en-bezoek-de-energiecentrale-vilvoorde