sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda

19-05-2022

Bedrijfsbezoek circulariteit @ Hydro Building Systems

» Klik om verder te gaan

20-05-2022

miK Klimaatlunch 2022 - Netwerklunch voor ondernemers met een hart voor duurzaamheid

» Klik om verder te gaan

01-06-2022

Atelier Carbon Footprint

» Klik om verder te gaan

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Agenda: Bedrijfsbezoek circulariteit @ Hydro Building Systems

« Naar agendaoverzicht

Klimaatneutraal en circulair ondernemen zijn thema's waar je als ondernemer niet langer naast kan kijken. Maar hoe kun je de theorie in de praktijk omzetten? Om dat te ontdekken, zet Hydro Building Systems uit Landen zijn deuren open voor deze miK infosessie. Zij zetten al jaren in op duurzaam (her)gebruik van aluminium voor ramen, deuren en gevelsystemen. Hun inspanningen mag je naast circulair gerust ook revolutionair en spectaculair noemen. Tijdens deze infosessie delen ze graag hun ervaringen en tips met jou. Het is op de koop toe de gelegenheid om de ondernemers uit de regio te ontmoeten en leren kennen.

 

Tijdens zijn presentatie zal Joris Verhiest, Commercial Excellence Director bij Hydro Building Systems, de inspanningen en ontwikkelingen toelichten die Hydro Building Systems levert om bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen in de bouwsector. Het revolutionaire ‘Hydro CIRCAL’ voor zijn systeemoplossingen sleepte daarvoor op de Ierse ‘Architecture & Building Expo’ in 2019 de award voor ‘Best Renewable Product’ in de wacht en heeft een CO2-voetafdruk die tot de laagste ter wereld behoort. Een mooi voorbeeld waar innovatie en circulariteit elkaar hebben gevonden.

 

Aansluitend krijg je een rondleiding op de site en afsluiten doe je met een netwerkmoment waar je de kans krijgt om de ondernemers uit de regio beter te leren kennen.

Programma
16:45 Ontvangst en verwelkoming
17:00 Introductie Duurzaam Ondernemen
17:15 Case Duurzaam aluminium (CIRCAL)
17:45 Veiligheidsbriefing
18:00 Bedrijfsbezoek
18:45 Netwerking met hapje & drankje
20:00 Einde voorzien 

 

Inschrijven kan via deze link