sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda: miK Klimaatlunch 2020

« Naar agendaoverzicht

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert miK een gratis lunch met klimaatpioniers uit de provincie Vlaams-Brabant. We laten u in gesprek gaan met andere bedrijven die reeds acties ondernemen in kader van klimaatneutraliteit en duurzaam ondernemen. 


U kan bovendien uw ervaringen delen met de provinciaal gedeputeerde Bart Nevens en mogelijke struikelpunten of bezorgdheden uiten, zodat de miK-werking en het provinciaal beleid kunnen afgestemd worden op deze noden. Deze lunch zal doorgaan op 9 oktober 2020 om 12u00 bij Greenhouse BXL.

Greenhouse BXL is vlakbij Diegem station gelegen, we stimuleren dan ook dat u met het openbaar vervoer naar dit event komt. Indien u toch met de auto komt, gelieve dit te laten weten zodat we voor u een parkeerplaats kunnen voorzien. 

 

Programma
12u00-12u15 Welkomstwoord vanuit miK
12u15-12u30 Toelichting provinciaal beleid door gedeputeerde Bart Nevens
12u30-12u45 Case Pieter-Jelle De Brue, ceo Statik (miK-Klimaatambassadeur 2019)
12u45-14u00 Ervaringsuitwisseling rond thema ‘klimaatambities in (post)corona tijdperk’:Welke zaken moeten we behouden en versterken en hoe moeten we onze activiteiten herdenken om meer veerkracht te tonen in de toekomst, maar met aandacht voor klimaat?

 

Alle info en inschrijven via: https://www.voka.be/activiteiten/mik-klimaatlunch