sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda

23-11-2022

Netwerksessie - Energie in kaart brengen en besparen

» Klik om verder te gaan

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nieuws: Nieuwe Europese marktplaats voor circulaire economie

« Naar nieuwsoverzicht

De Water Europe Marketplace voor circulaire economie is een flexibele website om innovatieve, circulaire oplossingen te vinden en te delen rond water, energie en materialen. Het biedt een overzicht van beschikbare technologieën, producten en case studies. Je kunt er ook zelf relevante oplossingen uploaden en promoten.

De Marketplace is bovendien een plek om in contact te komen met andere actoren binnen circulaire economie. Het is gericht op probleemeigenaars, oplossingsaanbieders, investeerders en andere belanghebbenden. Je kunt er ideeën uitwisselen en  ontmoetingen  regelen om de krachten te bundelen. Je kunt dit eenvoudig doen door je te registeren op de marketplace van Water Europe.

 

Benieuwd? Neem hier een kijkje.

 

Het gebruik van de website is gratis. Tegen een kleine vergoeding kun je ook eigen producten uploaden en geavanceerde algoritmen gebruiken ze te promoten bij relevante doelgroepen.

De Water Europe Marketplace werd voor het eerst geïntroduceerd in het NextGen-project en daarna ontwikkeld in het Ultimate-project. Nu wordt het uitgebreid onder de paraplu van B-WaterSmart. Na afloop het project wordt de site overgenomen en permanent beheerd door Water Europe.