sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda

19-05-2022

Bedrijfsbezoek circulariteit @ Hydro Building Systems

» Klik om verder te gaan

20-05-2022

miK Klimaatlunch 2022 - Netwerklunch voor ondernemers met een hart voor duurzaamheid

» Klik om verder te gaan

01-06-2022

Atelier Carbon Footprint

» Klik om verder te gaan

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nieuws: Oproep - SE'nSE 2022 financiering voor duurzame start-ups

« Naar nieuwsoverzicht

De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert haar 7de SE’nSE projectoproep voor oprichters van start-ups met een positieve impact op het milieu. De laureaten ontvangen zaaikapitaal in de vorm van een achtergestelde converteerbare lening van maximaal € 50 000.

 

SE'nSE (Seed Equity and Sustainable Entrepreneurship) helpt startende ondernemers de periode tussen de ‘Friends, Family & Fools’ fase en de toegang tot meer klassieke en omvangrijke financieringsbronnen te overbruggen. Bovenop de financiële steun, biedt SE’nSE startende ondernemers de mogelijkheid hun projecten bij te sturen op basis van de feedback van de expertenjury. Verder biedt het nationale zichtbaarheid en toegang tot een uitgebreid netwerk.

 

Voor wie?

De SE’nSE projectoproep richt zich tot ondernemingen die in België gevestigd zijn en een project ontwikkelen met een grote positieve milieu-impact. Het moet gaan om projecten waarvan de ontwikkeling zich in een "early stage" bevindt (minder dan 3 jaar).

Lees hier het dossier met de selectiecriteria en, ter informatie, de laureaten van de vorige edities.

 

Tot wanneer?

Startende ondernemers worden verzocht vóór 8 juni 2022 een beknopt dossier in te dienen. Op basis hiervan zullen tegen begin juli 12 tot 15 kandidaten worden uitgenodigd om een volledig aanvraagdossier in te vullen.

6 tot 8 starters zullen worden uitgenodigd om hun project eind september te presenteren aan de expertenjury, voorgezeten door Pierre Mottet. De laureaten worden eind oktober bekendgemaakt.

 

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Emma Roemans
e.roemans@futuregenerations.be 
+32 493 54 68 36