sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Nieuws: Tot 20% op uw energieverbruik besparen?

« Naar nieuwsoverzicht

Tot 20% op uw energieverbruik besparen? Infosessies op dinsdag 29 sep en donderdag 1 okt.

 

KMO’s uit Noord-Hageland die efficiënter willen omgaan met hun energieverbruik, hun energiekost willen verlagen of hun CO2 emissies willen verminderen kunnen zich kandidaat stellen voor deelname aan een klimaatproject gesubsidieerd door de provincie Vlaams-Brabant. Streefdoel is tot 20% energie te besparen en daardoor een belangrijke bijdrage te leveren aan de noodzakelijke energietransitie. Dit project wordt beheerd door de vzw Transitie Scherpenheuvel-Zichem onder het programma HagelandStroomt en verloopt in samenwerking met de stad Diest, Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem,  Interleuven en het miK.

 

Op dinsdag 27 oktober en donderdag 29 oktober gaat er telkens een online infosessie door van 12u30 tot 13u. Tijdens de infosessie komt u alles te weten over het project zelf en de voorwaarden tot deelname.

 

Voor inschrijving voor de infosessies volstaat een email naar transitie_scherpenheuvelzichem@live.be met vermelding van de gewenste datum om de link te ontvangen.

 

Indien u niet kunt deelnemen aan de infosessies vindt u meer info op: https://hagelandstroomt.be/wat-doen-we/klimaatproject-energiebesparing-kmos/ of via volgend filmpje https://vimeo.com/455711278 

 

Of bel Frank Van de Gehuchte op 0473/40 45 04.

 

Er kunnen maar 8 KMO’s deelnemen aan dit project. Renier Natuursteen uit Aarschot neemt alvast deel. Bent u 1 van de 8 die zijn energiefactuur structureel verlaagt?

 

Klimaatproject met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.