top of page

DeremCo - Open Call: innovatieve projecten

DeremCo, een project dat de circulaire economie steunt, houdt zijn eerste Open Call voor projecten die zich richten op het innoveren van materialen, processen en/of output.

Welke projecten komen in aanmerking?

Zoals hierboven vermeld, gaat het specifiek om projecten die zich richten op het innoveren van materialen, processen en/of output. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wie werkt met PA, technische vezels, polyesterhars gevuld met lange glasvezel of natuurlijke vezelcomposieten.

Het kan gaan om technologieën die focussen op afvalverwerking, herverwerking of injection moulding. De eindproducten kunnen bedoeld zijn voor diverse sectoren, van de nautische, meubel- en medische industrie tot de auto- en bouwsector. Het meot hierbij wel gaan om projecten die een hoog niveau van technologische gereedheid tonen.


Financiële ondersteuning

Elk projectpartner kan tot 60.000 € ontvangen (maximaal drie partners per project).


Wat is DeremCo?

DeremCo richt zich op het kosteneffectieve hergebruik van composietmaterialen na gebruik en de transformatie ervan naar nieuwe producten. Het bestaat uit een consortium van Veltha, Tehnos, Origoni Steiner, Rivierasca en ccdrc en krijgt steun als i3-instrument (interregional innovation investments) van de EU.


⏱️Timing? De deadline voor indiening is dinsdag 3 september 2024.


Meer weten? Voor meer informatie over de open call, ga naar https://deremco.afil.it/open-call/.

Comments


bottom of page