top of page

Ervaren ondernemers gezocht

In opdracht van VLAIO voert de Antwerp Management School (UA) momenteel een inhoudelijk onderzoek uit voor een nieuwe versie van de ENTRE-Spiegel, een zelfevaluatie-instrument dat tot doel heeft de ondernemerschapsvaardigheden van aspirant-ondernemers te meten en te ontwikkelen.

 

Momenteel loopt een inhoudelijk onderzoek voor een nieuwe versie van de ENTRE-Spiegel. Voor de validatie van de nieuwe competentieset (kennis, vaardigheden en attitude) zoeken we ondernemers die een korte enquête willen invullen. Die enquête dient om de ondernemerschapsvaardigheden te testen en meningen te bekomen over de formulering van de survey.


Vanaf het najaar 2024 willen we de aangepaste competentiescan inzetten in advies, coaching -en onderwijstrajecten. Het gebruik van de tool zal helpen bij het opstarten van een zaak, het inschatten van de eigen ondernemerscompetenties, het innovatievermogen te vergroten en de angst voor falen te reduceren.Hiertoe organiseren we een survey. We hebben minstens 200 pre-starters en starters en 100 ervaren ondernemers nodig die de survey willen invullen.


De ENTRE-Spiegel zal op de VLAIO-website beschikbaar zijn vanaf het najaar 2024. Dit voor zowel de aspirant-ondernemer zelf als voor professionals die het instrument wensen in te zetten in het kader van advies-, coaching- , leer- of onderwijstrajecten.

 

Vragen over het onderzoek? Contacteer dan Prof. Dr. Robin De Cock (robin.decock@uantwerpen.be). Bij vragen over de algemene herontwikkeling kan u terecht bij projectadviseur Claus Casier (claus.casier@vlaio.be)

Comments


bottom of page