top of page

Uitnodiging: publieke plantactie

Op 2 maart is iedereen van harte welkom op de publieke plantactie in Roosdaal. Deze plantactie kadert in het project rond Duurzame Houtconsumptie waar we de dag zelf ook een woordje uitleg over zullen geven.


WANNEER GAAT HET DOOR?

We planten in twee shiften. Eentje van 10u tot 12u en eentje van 14u tot 16u30. Je bent welkom om een halve dag te komen of een volledige dag. Om 10u en om 14u geven we een woordje uitleg. Inschrijven kan door te mailen naar isaac.lievevrouw@bosplus.be


WAAR MOET JE ZIJN?

De plantactie gaat door in de Omloopstraat 25, 1760 Roosdaal. 


HOE GERAAK JE ER? 

met het OV: Op 10 minuten afstand is er een lijnbus vanuit Ninove en Brussel

met de auto: Er zijn enkele parkeermogelijkheden in de straat. Daarnaast is er ook plaats aan de Grot van Poelk (op 10 minuten wandelen)


WAT VOORZIEN WIJ?

Wij zorgen dat de publieke plantactie in goede banen geleid wordt. Onze experten ter plaatse zeggen je waar elke boomsoort moet komen en hoe je een boompje zo goed mogelijk plant. Verder zorgen wij voor lekkere soep om je op te warmen en een plekje om te schuilen indien het begint te regenen.


WAT BRENG JIJ MEE?

Je brengt best je eigen schop of spade mee. We hebben een handvol reserve schoppen ter beschikking voor als je er zelf geen kan meenemen. Trek warme en waterdichte kledij aan. Doe laarzen of stevige schoenen aan, want de modder is vaak meedogenloos. Neem zelf wat snacks, lunch en/of iets om te drinken mee. Handschoenen die vuil mogen worden zijn tot slot zeker geen overbodige luxe.

留言


bottom of page