sluit venster X

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op de nieuwsbrief

Vlaams-Brabant klimaatneutraal

Agenda: Opleiding Duurzaam aankoopbeleid - gratis online-

« Naar agendaoverzicht

Duurzaam ondernemen betekent oog hebben voor het evenwicht tussen economische prestaties en de sociale en ecologische effecten daarvan. Als inkoper speel je daarin een belangrijke rol, want jij hebt de regie over de toeleveringsketen in handen.


Duurzaam aankopen creëert kansen: meer en meer afnemers vragen om duurzame producten. Maar weet jij altijd waar grondstoffen vandaan komen? Of door wie producten van je toeleveranciers zijn vervaardigd? Arbeidsomstandigheden en milieukwesties bij leveranciers hebben ook invloed op de duurzaamheid van jouw bedrijf. Kennis en transparantie zijn dan ook erg belangrijk.

 

Wil je werk maken van een duurzamer aankoopbeleid? Dan is deze online sessie de ideale springplank. Nu inschrijven is de boodschap.

 

Programma
Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht in de principes van duurzaam aankopen via cases en voorbeelden. We geven je ook concrete tips en tools mee om zelf binnen jouw bedrijf aan de slag te gaan, en zo duurzaamheid te integreren in jouw businessmodel

 

Spreker
Mieke Pieters, economiste van opleiding, is met meer dan 15 jaar ervaring in duurzaam aankoopbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een expert in duurzaam aankoopbeleid, supply chain management en facility management. Als oprichter van The Global Picture & The Circular Hub coacht en traint ze bedrijven en organisaties in hun transitie naar duurzame en circulaire bedrijfsmodellen. Haar belangrijkste boodschap? Duurzaamheid is een drijfveer voor zakelijk succes! En de toekomst van aankoopbeleid? Die is ongetwijfeld duurzaam én circulair. 

 

Inschrijven via: https://www.voka.be/activiteiten/duurzaam-aankoopbeleid