top of page

miK-event: miK Klimaatlunch 2023

Op maandag 9 mei vond de miK Klimaatlunch 2023 plaats. Zowel All Belgian Recycling, de miK Klimaatambassadeur van 2022, als Bart Nevens, de Deputé van Provincie Vlaams-Brabant, waren aanwezig en gaven een korte uiteenzetting.


De miK Klimaatlunch is een jaarlijks wederkerend evenement dat bedoeld is als podium voor de verkozen miK klimaatambassadeur en de deputé van Provincie Vlaams-Brabant. Ook geeft het de aanwezigen de mogelijkheid om te netwerken en andere duurzame spelers te leren kennen bij een hapje en drankje.


Afgelopen maandag vond de editie 2023 plaats bij Burogest in Machelen, de meer dan 20 uitgenodigde bedrijven kregen van deputé Bart Nevens te horen dat ook de provincie steeds meer de kaart van duurzaamheid trekt. Sterker zelfs, het is voor hen één van de meest belangrijke pijlers in hun beleidskeuzes. De Vlaams-Brabantse ondernemingen zoveel mogelijk stimuleren en ondersteunen om die lijn te volgen is en blijft het doel.

Vervolgens nam Sven De Meuter van ABR het woord, hij gaf een passionele uiteenzetting over de geschiedenis van zijn onderneming, de vele uitdagingen die ze als organisatie succesvol hebben overwonnen en de mooie, talrijke projecten die ze doorheen de jaren hebben verwezenlijkt. Hij nam de aanwezigen ook mee door een trip down memory lane wanneer hij foto's van oude krantenartikelen bovenhaalde waarop de aandachtige kijker een jonge Jean-Luc Dehaene terugvindt. Het event werd beëindigd met de nodige tijd en ruimte zodat de aanwezigen met elkaar de dialoog konden aangaan over de talrijke duurzame projecten die op til staan.


Ter info: binnenkort start de zoektocht naar de miK Klimaatambassadeur 2023. Houdt zeker deze site in de gaten voor verdere informatie!

Comments


bottom of page